Strategic Design

Apply now

Tof dat je interesse hebt om bij ons te solliciteren!

We zijn continu op zoek naar studenten die onderdeel willen zijn van ons team om ons te helpen met onderzoek en ontwikkeling van onze dienstverlening en producten. Dat kan als (reguliere) stage of als onderdeel van het afstuderen voor de duur van 4-6 maanden.

Specifiek voor het komende semester (start aug/sept 2017) zijn we op zoek naar talent dat een (afstudeer-)stage zoekt met een achtergrond in, of affiniteit met, Strategic Product Design / Creative Facilitation / Consultancy.

Hieronder meer informatie over ons team, het werk en wat je de informatie die je verwacht bij een vacature.

Wat verwachten we van jou?

Je werkt met een team, maar niemand gaat jou op dagelijkse basis vertellen wat je moet doen, dat vraagt om een zelfstandige en assertieve houding. We hebben een aantal strategische doelen en vragen. Met onderzoek en ontwikkeling van onze dienstverlening, zowel fundamenteel als in de marketing, willen we hier invulling aan geven.

Samen met jou bepalen we de exacte focus van de opdracht, maar we verwachten wel een eerste idee of richting bij je sollicitatie. Je zal ook zeker meewerken en -lopen in de opdrachten om voldoende inzicht te krijgen in ons werkveld. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om bij onze klanten in het proces onderzoek te doen als dat nodig is.

Wat bieden we?

Goede koffie, heerlijke gezonde verse lunch en een leuk team. Daarnaast krijg je een stagevergoeding.

We doen projecten door heel Nederland en op steeds meer plekken in Europa en daarbuiten. Het Groothandelsgebouw naast het centraal station in Rotterdam is onze thuisbasis.

Je bent er nog steeds? Top.

Wij houden niet zo van cv’s waarin iemand ons vertelt op welke middelbare school hij/zij gezeten heeft en in welke supermarkt de vakken vroeger werden gevuld. We hebben liever een sollicitatie waarin je kort vertelt wie je bent en waarom je geknipt bent voor deze stage – en als een bepaalde studie of werkgever daar relevant voor is lezen we dat daar vast wel.

Als je een portfolio hebt zien we dat graag! Maak die beschikbaar via een link in de aanmeldingsprocedure (bijv. via Dropbox of Google Drive).

Solliciteer via de knop hieronder, voor 09/06/2017.