Hier zie je een deel van ons team, het kantoor en ons werk.

Samen werken we aan het uitbouwen van het bedrijf - hier in Nederland en daarbuiten - en stimuleren we professionals om 'visual design thinking' te omarmen.

Zin om mee te doen? Kijk hieronder of er een actuele vacature is of solliciteer via de open sollicitatie!

Tomas

Willem

Janita

Sven

Soraya

Bob

Robert

Piet

Nathan

Mei-Li

Govert

Niva

Vera

Iren

Thomas

In de vacature vertellen we wat we hopen dat je al kunt, maar het leek ons goed te beginnen met waarom je toekomstige collega’s voor de Jongens van de Tekeningen / Flatland hebben gekozen. Dit waren voor ons de drie belangrijkste redenen, in willekeurige volgorde:

1. Wat we doen heeft impact

Soms staan we zelf nog te kijken van de impact van een beeld dat we gemaakt hebben. De metafoor gaat leven, het model dat je aanreikt verbindt mensen in een bedrijf, het middel dat je gekozen hebt verspreidt zich als lopend vuurtje. Het is gaaf om te zien hoe je mensen inzicht kan aanreiken met een marker en een white board.

2. Het is de toekomst, we zitten in een positieve flow

De organisatie groeit snel en we hebben de ambitie om onze positionering als internationale visual consultant te versterken. We zien dat de combinatie van ontwerpend denken, analytisch denkvermogen en visualisaties een krachtig ingrediënt is in het creëren van verandering en dat steeds meer organisaties dat omarmen.

En we krijgen steeds meer aanvragen vanuit het buitenland... ons nieuwe internationale label is nog niet eens gelanceerd!

3. Een leuk team

De sfeer is top en super collegiaal. Business trips worden soms gecombineerd met toffe uitjes... of anders om. Als je echt wilt weten hoe het hier is: kom eens langs voor een kop koffie of lunch!

Wat is er dit jaar allemaal gebeurd?

Een kleine blik in de keuken:

  • Sinds begin november zitten we in ons nieuwe kantoor; ook in het Groothandelsgebouw, maar dan aan het stationsplein zelf. Met veel meer ruimte voor de sessies met onze opdrachtgevers (...en balkons aan het plein!).
  • Met een eigen paviljoen op de Dutch Design Week hebben we (eindelijk) officieel ons internationale label gelanceerd! We doen al best veel buiten Nederland, maar merken dat zowel Duitsers als Amerikanen moeite hebben om onze naam uit te spreken. Gek eigenlijk ;)
  • Geïnspireerd door de docu 'Jiro Dreams of Sushi' en Chef's Table (Netflix) onderzoeken (...en bezoeken) we dit jaar verschillende eetgelegenheden en partijen in de keten. Ter inspiratie voor de kwaliteit, service en passie die de chefs uit de serie hebben en als metafoor voor onze eigen diensten. Good food for thought. Dat is lekker en inspirerend! In het voorjaar van 2017 gaan we dat ergens op de wereld ook doen met onze lustrum studiereis.